Bionedbrydelig kaffekapsel

Kaffe kapslerne som vi producerer, er det perfekte eksempel på en cirkulær økonomi, og blev kåret til ”I øjeblikket den mest miljøvenlige kaffekapsel” af Nova Institute i Tyskland.

Når solsikkeolie produceres, efterlades frøskallerne som et biprodukt. Skallerne opsamles, og der dannes en biomasse, som kaffekapslerne er lavet af. Vores kaffekapsler har opnået det prestigefylde ”OK hjemmekompost” certifikat, som kun 2% af andre BIO-kaffekapsler har verden over.

Efterhånden som flere og flere kompostbare kaffekapsler bliver tilgængelige på markedet, er det vigtigt at påpege forskellen mellem de to hovedtyper af kompostabilitet.

Hjemmekompostering adskiller sig væsentligt fra industrikompostering, da produktet kan nedbrydes ved lavere temperaturer under naturlige forhold – selv i en havekompost.

I øjeblikket er det op til den lokale kommune, om de accepterer industriel komposterbare kaffekapsler i den grønne bio-pose. 

Derfor er hjemmekomposterbare kaffekapsler en mere skånsom løsning end de mere traditionelle industrielle komposterbare kaffekapsler.

Du kan læse mere om vores kaffe  her.