Du ser i øjeblikket Home-Compostable Coffee Capsules 101

Hjemmekomposterbare kaffekapsler 101

"Tror du ikke, det er en miljøbelastning at fremstille disse kapsler, selvom de er plantebaserede?"

Det var det første spørgsmål, vi fik, når vores annonce kørte på Facebook.

Takket være denne fyr fik vi ideen til vores første blogindlæg.

Så her går det:

Selvfølgelig er vi enige om, at det er en miljøbelastning at fremstille kaffekapsler, men der er ingen anden magisk måde at gøre det på. Alt, hvad vi (mennesker) fremstiller, er en miljøbelastning. Men det betyder ikke altid en byrde for naturen, fordi det i nogle tilfælde er det modsatte.

Især nye, bevidste, bæredygtige mærker, der producerer produkter, der blot har til formål at hjælpe miljøet ved at efterlade et positivt fodaftryk.

Hvad mener vi med dette?

Vi opfandt ikke kaffemaskinerne, der kun arbejder med kapsler, har eksisteret i mere end 40 år og har skabt masser af “byrde” for miljøet. Derfor er det ikke rimeligt at lægge skyld og skam på os eller andre miljøbevidste produkt ejere, der forsøger at flytte deres industrier mod mere bæredygtige retninger.

Vi vil hjælpe med at rydde op i den byrde med en alternativ løsning. Vores kaffekapsler er fremstillet af et affaldsprodukt fra fødevareindustrien og er yderligere 100% hjemmekomposterbare under naturlige forhold. Betydning, dette er et produkt, der er fremstillet af affald, og når det bortskaffes korrekt, vil det fungere som gødning til jorden! Endvidere er kapsler fremstillet ved hjælp af vedvarende energi. Så det kommer mest ned på, hvilke materialer du producerer, hvordan du producerer dem, og hvordan de kan bortskaffes.

Selv vores emballage følger den samme filosofi. Det er vugge til vugge certificeret (det modsatte af vugge til grav), hvilket betyder, at affaldsmaterialer bruges til at skabe nye materialer, der er biologisk nedbrydelige og kommer ind i planetens naturlige livscyklus.

Vi er også klar over virkningen af at transportere kaffe fra Etiopien, men vi gør alt for at give den bedste pleje til både mennesker og miljø. Handelsmodellen, som vi arbejder med, er designet til at hjælpe landmændene og deres lokalsamfund med at få så mange fordele fra landbruget som muligt. Dette gøres ved først og fremmest at betale over fair-trade-priser for kaffen og for det andet investere i lokalt drevne samfundsprojekter, der fokuserer på sundhed, økonomisk vækst og mere.

Fra skærmen ser vi måske ud til at være et typisk casual kaffemærke, men det er vi ikke. Vores mål er at gøre dig til en del af den cirkulære økonomi, som vi tror på.

Der vil være flere indlæg om dette emne, fordi det er et af vores hovedfokusområder. Hjælp med at uddanne hinanden, sprede bevidsthed og opbygge bevidste fællesskaber gennem kærligheden til kaffe.

Hold ud her, og del gerne nogle tanker!

Positivt og negativt, alle er velkomne!