Du ser i øjeblikket How to define coffee capsules as sustainable?

Hvordan defineres kaffekapsler som bæredygtige?

Bæredygtige kaffekapsler er tilgængelige i de fleste lande i disse dage. Men der er forskellige niveauer af bæredygtighed, som det er vigtigt at påpege. Produkter kan normalt mærkes som "bionedbrydeligt", "komposterbart" eller "hjemmekomposterbart". I dette indlæg vil vi pege på de mest afgørende forskelle mellem disse udtryk.

Vi er ofte blevet spurgt ”…. men der er andre mærker, der har det samme produkt, hvordan kan du kalde dig selv Danmarks første hjemmekomposterbare kaffekapselmærke? ”Her er en kort forklaring på de forskellige udtryk:

Simpelthen betyder 1. Bionedbrydeligt, at produktet kan bryde ned i for det meste harmløse forbindelser. De vil dog bryde ned i forskellige hastigheder afhængigt af det originale materiale, de er lavet af, og hvor meget det er blevet behandlet før. Bionedbrydelige produkter nedbrydes på langt mindre tid end ikke-bionedbrydelige produkter. Sandheden er, at mange ting er biologisk nedbrydelige, hvis de får tid nok. Især plast vides at tage årtier eller endda århundreder at bryde naturligt ned, men de vil bryde sammen. Så teknisk set er de biologisk nedbrydelige. Selv bleer, der er berygtede for at holde længe i lossepladser, vil i sidste ende gå i stykker. For at opsummere det er "bionedbrydeligt" et begreb, der i vid udstrækning bruges til en lang række produkter, mange af disse er normalt ikke komposterbare.

2. Komposterbar betyder, at et produkt er i stand til at bryde ned i naturlige elementer i et kompostmiljø i et industrielt komposteringsanlæg. Det er en vigtig forskel. Komposterbare produkter nedbrydes ikke naturligt på en losseplads. De skal placeres under de rigtige forhold (temperaturer +50 ° C og mere), forhold, der ofte kun findes i industrielle komposteringsanlæg. Produkterne vil tage meget længere tid at nedbryde, hvis de er på en losseplads, især en "luftlåst" losseplads, hvor der ikke vil være ilt. Efterhånden som flere og flere komposterbare produkter bliver tilgængelige på markedet, er det afgørende at påpege forskellen mellem de to hovedtyper af kompostabilitet. Så hvad er forskellen mellem komposterbar og hjemmekompostabel?

3. Home Compostable betyder, at produktet nedbrydes ved lavere temperaturer under naturlige forhold, selv i havekompost. Resultaterne viser, at ingen mikroplast forlod miljøet, og kapslen brydes ned i næringsstoffer til jorden, hvilket gør den rig og frugtbar. Hjem Komposterbare produkter har brug for en minimumsmængde energi i forhold til andre bionedbrydelige alternativer. Derfor valgte vi kun at sælge hjemmekomposterbare kapsler for at sikre, at du ikke føler dig skyldig i din miljøpåvirkning efter at have taget en bekvem kop kaffe. I øjeblikket er vi det eneste firma i Danmark, der sælger "Hjemkomposterbare" certificerede kapsler. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer, vi håber kun, at der vil komme flere og flere "hjemmekomposterbare" produkter til rådighed. Vi håber, at denne korte forklaring gav dig en bedre forståelse af, hvad de forskellige udtryk betyder, da vi med sikkerhed ved, at det kan være forvirrende fra tid til anden.

Kærlighed, ideel.

Skriv et svar