Om os

Ideel Kaffe blev skabt med formålet om at gøre en forskel i kaffekapsel-industrien. Vi vil reducerer spildet af skadelige materialer ved at bruge naturlige ressourcer på de mest bæredygtige måder muligt og samtidig tilbyde en kaffekapsel af højeste kvalitet.

Vores kaffekapsler er lavet med 100% vedvarende energier og er lavet af “up-cycled” solsikkefrøskaller, fra madindustrien. Hele kaffekapslen er ‘hjemme-komposterbar’-certificeret, hvilket betyder at kaffekapslen nedbrydes under naturlige forhold, fx. i en havekompost. Komposten kan derudover bruges som gødning.

Klima og miljø er altid prioriteret højt hos Ideel Kaffe. Vi har altid kun arbejdet med naturligt dyrket / økologisk kaffe, og bruger ingen skadelige materialer eller produkter i vores proces.

At vælge de rigtige samarbejdspartnere at arbejde med, har været en vigtig prioritet for at vi kan gøre den største forskel for bønder og deres landsbyer. Vores Etiopiske kaffe er dyrket af bønder der bliver betalt ca. 25% mere end Fairtrade priser, mens vi aktivt støtter lokale projekter i landsbyerne. Vores to Bolivianske varianter kommer fra en Fairtrade og Økologisk certificeret bonde.

Mens vi vokser kan vi sideløbende forbedre og gøre en større forskel for planeten og bønderne. Vi ønsker at etablere nye landsby projekter, mens vi også tilbyder bedre muligheder og miljøer for kaffe bønderne at arbejde i.

Læs om vores kaffe her eller om vores kapsler her.